Profil

Velkommen til IA Camping

IA Camping blev etableret i 2005. Vi forhandler, servicerer og reparerer alle mærker af campingvogne. Vi har også salg af originale reservedele og diverse campingtilbehør. IA Camping består af ejer Ivan Andersen, Egon Pedersen og Nicolai Lørup Hoff. Læs mere om Egon og Nicolai her (link til værkstedssiden).

Køb og salg af campingvogne

IA Camping tilbyder både køb og salg af brugte campingvogne, og også kommissionssalg. Vi yder fuld garanti ifølge købeloven og garanterer at vognene er fri for gæld og pant. Ønsker du, at vi skal sælge din brugte campingvogn for dig, vi påtager os også, gerne efter kundens ønske, en effektiv klargøring. Desuden sørger vi for markedsføring i relevante medier. Der er ingen fast omkostning forbundet med salgsaftalen, og vi tilbyder en fast pris på vognen ved salg.

Vi har også salg af originale reservedele til alle typer vogne + campingtilbehør til fornuftige priser.

Vi bringer og leverer campingvogne i forbindelse med køb/salg og reparationer

Som en ekstra service tilbyder vi – i forbindelse med køb/salg og reparationer – også at hente og bringe campingvogne. Pris: Timeløn + kr. 3,85 pr. km. Vi gør også eksport af vogne til diverse lande.

Er du Gør-Det-Selv-Mand?

billede3Vi sælger vogne med småskader til reduceret pris, hvis du selv ønsker at reparere. Skaderne kan f.eks. være småbuler, ridser, revner eller skrammer på metal- og plastdele. Kontakt os for et godt tilbud.

Reklamation

Vi gør en stor indsats for at få tilfredse kunder. Vi yder 6 måneders garanti og 2 års reklamationsret efter købelovens bestemmelser.
Skulle du være så uheldig at dit produkt går i stykker eller har mangler af nogen form står vi selvfølgelig til rådighed. Når fejlen/manglen konstateres er det vigtigt at du kontakter os hurtigst muligt – enten pr. telefon eller pr. mail på ivan@iacamping.dk

Salg og Levering

Hvis du køber en campingvogn har vi også evt. mulighed for at levere mod et gebyr.

Her bor vi

 

Juridisk navn: IA Camping ApS
Kaldenavn: IA Camping
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR-nummer: 39451549
Etableringsår: 2018
Adresse: Herningvej 94, Vistorp, 7540 Haderup
Telefon: 41 14 24 60
Mandag – onsdag kl. 8.00 – 16.30
Tirsdag og torsdag kl. 8.00 – 18.00
Fredag kl. 8.00 – 16.30
E-mail: ivan@iacamping.dk
Bankoplysninger: Reg.nr.: 9108 Konto nr.: 0001198068